braniciioan nou pe site
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 45 Localizare : ocna sibiului Data de inscriere : 29/09/2011
| Subiect: carne de iepuri care au trecut prin mixomatoza Joi Sept 29, 2011 4:52 am | |
| daca stie cineva ...iepurii care au trecut prin mixomatoza....sunt buni pt sacrificat pt consumul de carne..mersi | |
|
chaenneey membru fidel
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 45 Localizare : falticeni ,suceava Data de inscriere : 29/09/2011
| Subiect: mixomatoza Dum Oct 02, 2011 10:05 am | |
| nu cred ca vrei sa mananci asa ceva cu toate ca nu e transmisibila la la om in ferme toti iepurii sunt incinerati nicidecum dati la consum deci se poate intelege ca nu-i prea bine de gustat cu toate ca eu cunosc pe cineva care a mancat acu 4 ani si inca mai traieste | |
|
braniciioan nou pe site
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 45 Localizare : ocna sibiului Data de inscriere : 29/09/2011
| Subiect: Re: carne de iepuri care au trecut prin mixomatoza Dum Oct 02, 2011 12:40 pm | |
| ma refer la iepurii care au trecut de boala si care au dobandit imunitate...nu la cei care sunt bolnavi...zic asa ca, ce sa fac cu ei ca sunt bine mersi acuma | |
|
chaenneey membru fidel
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 45 Localizare : falticeni ,suceava Data de inscriere : 29/09/2011
| Subiect: mixomatoza Dum Oct 02, 2011 12:51 pm | |
| sunt purtatori de boala nu-i lasa in preajma celorlanti sanatosi si de mancat ti-am zis sunt unii ce au mancat | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: carne de iepuri care au trecut prin mixomatoza | |
| |
|