Orice e posibil unde exista speranta!...Eu nu tin iepurele nici ptr blana si nici ptr carne.Nici in ziua de azi nu mi s-a spus ce a avut iepurele meu, dar important este ca acum se simte mult mai bine. Am umblat pe la 3 medici cu el,(ca asa e in Romania si la oameni si la animale) niciunul nu a stiut exact ce are. I-a dat 2 serii de antibiotice injectabile timp de 4 zile fiecare si vitamine injectabile de vreo 3 ori ptr ca era slabit.I-am cumparat si eu tot felul de mancare cu vitamine si apa cu vitamine.Acum se simte mult mai bn, se plimba prin casa tot dupa mine,mananca bine, mai nou nu ma lasa sa invat ptr sesiune ca vine in pat sa il scarpin:))). Bubele de pe urechi au devenit coajba si au cazut. Niste probleme cu respiratia ink mai are desi doctorita la care am fost ultima data i-a pus niste picaturi si i-a curatat nasul, daca cumva nu trece sapt asta problema voi merge iar ptr picaturi in nas. Ochiul drept i-a lacrimat din cauza ca sub pleoapa avea cv ce il deranja,(probabil i-a intrat cv de la fan, controlati-va si voi animalutele daca observati cv) habar nu am ce dar l-a scos cu penseta si acuma e bine.Sper sa am noroc sa fie sanatos si sa am parte de el mult timp de acum in colo. Mi-e groaza sa nu se mai imbolnaveasca, am cheltuit sute de lei cu el la doctori, un doctor chiar a profitat ca m-a vazut disperata si a umflat tariful, dar asta e viata ma bucur ca a scapat, mi-as da toti banii numa sa il vad bn.Nu-mi ramane decat sa sper ca se va reface complet si la vara sa-l scot in parc la iarba verde:)