Numarul mesajelor : 12 Varsta : 57 Localizare : timis Data de inscriere : 02/03/2010
Subiect: TRATAMENTE Vin Mar 12, 2010 12:15 am
BUNA ZIUA.AM CITIT AICI DESPRE TOT FELUL DE TRATAMENTE CU TOT FELUL DE CHIMICALE.INCERCATI SA FOLOSITI MAI MULT TRATAMENTE NATURALE,IN SPECIAL DE PREVENTIE.E STRICT PAREREA MEA.EU DOAR ASTA FAC,RESTUL SE NUMESTE SELECTIE NATURALA.REZULTATELE SE VAD IN TIMP.
iulian crescator
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 52 Localizare : Harghita Data de inscriere : 07/03/2009
Subiect: Re: TRATAMENTE Lun Apr 05, 2010 11:25 pm
cred ca bine postez Am un iepuraș Albastru Vienez care are probleme la un ochi în sensul ca unul sa deschis celalalt nu.Au 2 săptămâni Am încercat sa-l ajut ușor deschizând-ul eu ușor. Acum este deschis f puțin dar are pleoapele umflate și secreta o substanță albicioasa. Daca cineva ma poate ajuta MULȚUMESC
IONELY crescator
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 57 Localizare : timis Data de inscriere : 02/03/2010
Subiect: TRATAMENT OCHI Mar Apr 06, 2010 11:22 pm
iulian a scris:
cred ca bine postez Am un iepuraș Albastru Vienez care are probleme la un ochi în sensul ca unul sa deschis celalalt nu.Au 2 săptămâni Am încercat sa-l ajut ușor deschizând-ul eu ușor. Acum este deschis f puțin dar are pleoapele umflate și secreta o substanță albicioasa. Daca cineva ma poate ajuta MULȚUMESC
PREPARA UN CEAI CONCENTRAT DE MUSETEL SI COJI DE CEAPA SI SPALA-L CAT MAI DES PE OCHISOR SI PE PLEOAPE.NU LASA ACEA SECRETIE ALBICIOASA SA SE INTAREASCA.AM AVUT UN ASEMENEA CAZ SI IN DOUA ZILE A FOST OK
MITUS1958 nou pe site
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 66 Localizare : Bacau Data de inscriere : 18/04/2010
Subiect: Boli si tratamente Dum Apr 18, 2010 1:28 pm
Salut,sunt incepatorsi as dori sa aflu cum pot trata cojile din urechea iepurelui(posibil otita ?) multumesc.
iulian crescator
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 52 Localizare : Harghita Data de inscriere : 07/03/2009
Subiect: Re: TRATAMENTE Mier Apr 21, 2010 3:06 am
se tratează cu ulei alimentar de floarea soarelui,ungi urechea de 2 ori pe zi(eu aplic cu o seringa), boala dispare în 3 zile fără nici un medicament
iulian crescator
Subiect: Re: TRATAMENTE Mier Apr 21, 2010 3:14 am
Mulțumesc " IONELY "parca merge spre bine cu pleoapa dar are în continuare acea pata albicioasa pe iris