| din urmatori rase care le prefer sa cresti? | |
|
|
daca ar fi so alegi- pe care din ele preferi sa cresti? | urias german | | 11% | [ 5 ] | urias belgian | | 30% | [ 14 ] | fluture german | | 13% | [ 6 ] | californian | | 9% | [ 4 ] | neozeelandezi rosu/alb | | 15% | [ 7 ] | una din rase rex | | 0% | [ 0 ] | angora | | 2% | [ 1 ] | o rasa pe cale de disparitie | | 0% | [ 0 ] | un hibrid de carne | | 17% | [ 8 ] | o rasa pitica | | 3% | [ 2 ] |
| Total voturi : 47 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Admin Admin
Numarul mesajelor : 183 Varsta : 58 Localizare : romania Data de inscriere : 04/02/2009
| Subiect: din urmatori rase care le prefer sa cresti? Joi Mar 05, 2009 6:15 pm | |
| din urmatori rase care le prefer sa cresti? alege o rasa te rog si eventual motiveaza dece o alegi pe rasa respectiva. | |
|
| |
nikolasjucan crescator
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 51 Localizare : alba Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: rase de iepuri Joi Mar 12, 2009 2:54 pm | |
| neozeelandez alb cu ochii rosii
- avantaje in 5-6 luni ajung la maturitate ( femelele se pot imperechea) femelele sunt mame foarte bune au oase subtiri si masa musculara mare la 5-6 luni se pot sacrifica ( hraniti corespunzator desigur) | |
|
| |
pokemon76 membru fidel
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 48 Localizare : botosani Data de inscriere : 08/02/2010
| Subiect: Re: din urmatori rase care le prefer sa cresti? Lun Feb 08, 2010 11:20 am | |
| imi place fluturele si ca aspect, imi place mult si berbecul pentru felul cum arata, iar asta cred ca e pe langa utilitatea lor (carnea), e si felul lor deosebit cum arata. sunt putin deosebiti,ca aspect, de restul iepurilor. sunt nou in forum dar bucuros ca pot afla multe de la voi. succes fratilor si doamne ajuta! | |
|
| |
pokemon76 membru fidel
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 48 Localizare : botosani Data de inscriere : 08/02/2010
| Subiect: Re: din urmatori rase care le prefer sa cresti? Lun Feb 22, 2010 12:56 pm | |
| o iepurica mi-a fatat de 4 zile (pe 18 februarie) si tare as vrea sa stiu daca coccistop-ul pe care vreau sa-l administrez saptamanal in apa de baut nu dauneaza cu nimic mamei care alapteza sau puisorilor ei. astept un raspuns de la un iubitor de urecheati experimentat. multumesc mult de tot! succes fratilor si doamne ajuta! | |
|
| |
pokemon76 membru fidel
| Subiect: Re: din urmatori rase care le prefer sa cresti? Lun Feb 22, 2010 12:58 pm | |
| o iepurica mi-a fatat de 4 zile (pe 18 februarie) si tare as vrea sa stiu daca coccistop-ul pe care vreau sa-l administrez saptamanal in apa de baut nu dauneaza cu nimic mamei care alapteza sau puisorilor ei. astept un raspuns de la un iubitor de urecheati experimentat. multumesc mult de tot! succes fratilor si doamne ajuta! | |
|
| |
sweetamber nou pe site
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 44 Localizare : Ploiesti Data de inscriere : 09/03/2010
| Subiect: Re: din urmatori rase care le prefer sa cresti? Mier Mar 10, 2010 1:17 pm | |
| - pokemon76 a scris:
- o iepurica mi-a fatat de 4 zile (pe 18 februarie) si tare as vrea sa stiu daca coccistop-ul pe care vreau sa-l administrez saptamanal in apa de baut nu dauneaza cu nimic mamei care alapteza sau puisorilor ei. astept un raspuns de la un iubitor de urecheati experimentat. multumesc mult de tot! succes fratilor si doamne ajuta!
In general la iepurii adulti nu se mai administreaza Coccistop. Personal administrez pana la varsta de 5 luni. In mod normal orice tratament administrat unei iepuroaice cu pui va influenta negativ puii prin simplul fapt ca in organismul lor este un echilibru foarte sensibil care nu trebuie modificat in nici un fel.Ori prin administrarea de Coccistop se produce exact acest lucru. | |
|
| |
corduneanu nou pe site
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 48 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 29/12/2010
| Subiect: Re: din urmatori rase care le prefer sa cresti? Mier Dec 29, 2010 5:33 am | |
| [quote="nikolasjucan"]neozeelandez alb cu ochii rosii
as dori si eu sa achizitionez 2 femele si un mascul neozeelandez si as vrea sa sti care este pretul si pt marele belgian ,adresa mea de email este "renovart.office@gmail.com"
| |
|
| |
CretzuV nou pe site
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti Data de inscriere : 21/08/2011
| Subiect: Re: din urmatori rase care le prefer sa cresti? Lun Aug 22, 2011 4:35 am | |
| Urias belgian , din cate am auzit e una din cele mai profitabile. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: din urmatori rase care le prefer sa cresti? | |
| |
|
| |
| din urmatori rase care le prefer sa cresti? | |
|