dieselmantdi nou pe site
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 38 Localizare : cluj Data de inscriere : 10/11/2009
| Subiect: in ce loc se face inectia cu MIXOHIPRA sau alt medicament? Mar Noi 10, 2009 6:07 am | |
| m-ar interesa cum se fac injectiile la iepuri,bineinteles si locul anume pe corp | |
|
pokemon76 membru fidel
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 48 Localizare : botosani Data de inscriere : 08/02/2010
| Subiect: Re: in ce loc se face inectia cu MIXOHIPRA sau alt medicament? Lun Feb 08, 2010 12:03 pm | |
| - dieselmantdi a scris:
- m-ar interesa cum se fac injectiile la iepuri,bineinteles si locul anume pe corp
[/i] de ce nu ne spune nimeni unde se fac injectiile la iepuri? lamuriti-ne va rog! | |
|
Admin Admin
Numarul mesajelor : 183 Varsta : 58 Localizare : romania Data de inscriere : 04/02/2009
| Subiect: injectie Lun Feb 08, 2010 5:06 pm | |
| - pokemon76 a scris:
- dieselmantdi a scris:
- m-ar interesa cum se fac injectiile la iepuri,bineinteles si locul anume pe corp
[/i] de ce nu ne spune nimeni unde se fac injectiile la iepuri? lamuriti-ne va rog! de regula se fac injectiile pe pulpa din spate sub piele ( in cazul mixohemoragivac) | |
|
pokemon76 membru fidel
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 48 Localizare : botosani Data de inscriere : 08/02/2010
| Subiect: Re: in ce loc se face inectia cu MIXOHIPRA sau alt medicament? Mar Feb 09, 2010 7:32 am | |
| de regula se fac injectiile pe pulpa din spate sub piele ( in cazul mixohemoragivac)[/quote] multumesc mult pt raspuns! probabil si la ivomec tot asa se face. ma bucur ca va am aproape! inca o data multumesc mult de tot! | |
|
pokemon76 membru fidel
| Subiect: Re: in ce loc se face inectia cu MIXOHIPRA sau alt medicament? Mar Feb 23, 2010 7:34 am | |
| nu va suparati va rog! insist sa-mi spuneti daca influenteza cu ceva tratamentul saptamanal cu coccistop la o iepurica ce alapteza de doar 5 zile. nu vreau sa-i fac ceva rau la iepurica nici la puisorii ei. va multumesc mult de tot! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: in ce loc se face inectia cu MIXOHIPRA sau alt medicament? | |
| |
|